söndag 20 maj 2012

Underbara skärgård

Nu har vi landat här hemma igen efter en långhelg på Sturkö i underbara Karlskrona Skärgård. Där är så fantastiskt vackert! I går upptäckte jag ön lite när jag var ute på en morgonjogg, så härligt att springa i den härliga skogen för att sen komma ut på klipporna vid havet. Älskar det!
Även denna sommaren kommer husvagnen att stå där uppe eftersom jag ska jobba hela sommaren igen. Resten av familjen kommer att spendera sin lediga tid där uppe så det kommer att bli ett fasligt körande på mig för att kunna umgås med familjen på mina lediga dagar.
Men my god vad vi trivs där! Så avkopplande, inga måsten eller borde, det är bara-vara-tid när vi är där. Älskar den tiden med familjen.

I fredags och i lördags dök dessutom några vänner upp och stannade över. Det blev så klart grillning, minigolf, promenader och en massa småprat i solen. Underbart.
Idag var det svårt att slita sig från solstolen för att köra hemåt men kalas stod på dagens schema så det var bara att packa in sig i bilen.

Imorgon är det äntligen dags! Lite pirrigt är det inför sommarjobbet, men som jag ser fram emot det! Ska bli fantastiskt roligt och intressant!

Nu ska jag slita mig härifrån för att krypa ner och läsa en stund innan det är dags att släcka lampan, imorgon blir det till att gå upp tidigt. Kl.05:05 ringer klockan... ZzZzZzzzzzz....

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥