lördag 9 juni 2012

Sjung om studentens lyckliga dar!

Då var första veckan på egna ben på jobbet avklarad, aningens pirrigt var det första dagen eftersom jag av mina 6 dagars bredvidgång bara varit med om 2 förlossningar, men samtidigt känner jag mig ganska trygg med det jag lärt mig och vetskapen om att barnmorskan är införstådd med att vi som är nya inte har hunnit lära oss allt. Det har varit en ganska lugn vecka så det har verkligen gått hur bra som helst. Det har funnits tid till att få saker och ting förklarat osv. så det känns bra.

Igår var vi på studentfest utanför Helsingborg. Har fortfarande svårt att fatta att Nathan har blivit så stor!! Det var ju inte så länge sen han var en liten plutt!
Minns när man själv tog studenten, vilken dag!
Nästa vecka är det dags för barnens kusin, Emelie, att ta studenten. De små börjar bli så stora, och jag som inte blir äldre...! Får inte alls ihop det där!


Världens bästa student!

Två av mina fina. Benjamin ville inte alls vara med på bild....!
Idag är Fredrik iväg på herrträff. De kom susande över husen här för en stund sen i ett litet flygplan, innan det var de och åkte segway nere på stan. Verkar som att de har haft en bra dag än så länge. Tror att de snart är på ingång för att fortsätta kvällen här, då ska jag och barnen åka iväg på tjejträff. Oops, dags att packa ihop det sista innan vi behöver bege oss!

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥