torsdag 19 augusti 2010

Livet är skört o orättvist...

Igår bestämde jag mig för att det var på tiden att jag skrev ett inlägg om vad som hänt sen senast. Tänkte lägga in en bild på Benjamin inför skolstarten o berätta om första dagen, om mina framtidsplaner o förhoppningar.
Men ett litet inlägg på Facebook idag fick mig att ringa ett samtal, som gav mig de värsta nyheterna man kan tänka sig. Helt plötsligt ville jag inte alls skriva något roligt o positivt inlägg.
Filippa 3 ½ år har fått en hjärntumör! Hon ligger just nu på operation på Lunds lasarett och har flera timmar till kvar. Jag blir så arg o ledsen!! Detta ska inte få hända, inte någon människa ska behöva gå igenom en sån här sak! O speciellt inte ett litet barn som har hela livet framför sig!! Jag lider så med Malin o Mattias, deras lilla prinsessa, deras älskade lilla Flippan, att hon ska behöva gå igenom allt vad detta innebär. Jag vill bara åka ner till Lund o sitta med dom i denna olidliga väntan, finnas där för dom.
Vi håller alla tummar o tår för att operationen går bra och att lilla sötisen snart är tillbaka som sitt vanliga, pigga, glada jag igen!

Oändligt mycket styrka, tankar o kramar till hela fina familjen.

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥