måndag 13 juni 2011

Underbara helg!

Satt igår kväll och skrev ett inlägg, klickade på "Publicera inlägg" och sen bara poff! BORTA!!!!!!! Allt jag hade skrivit bara försvann! Blev lite smått irriterad... Så denna gången ska jag komma ihåg och kopiera texten, för säkerhets skull... ;O)

Imorgon är det dags för Benjamins första skolavslutning!! Var har tiden tagit vägen!!? Kändes som att det var igår han började i skolan! Nedräkningen till den stora dagen har hållt på ett tag här hemma nu och han är så förväntansfull inför morgondagen! Framför allt är det sommarlovet som hägrar. De kommande tre veckorna ska han bara vara på fritids ett par dagar då jag ska på delegeringskurs, på lite introduktion i jobbet och börjar första jobbveckan med två dagars arbete. Så i princip ska barnen bara var på dagis o fritids i en vecka innan semestern. Tror inte att Benjamin säger så mycket om det, de ska åka till en sjö utanför stan med fritids där de ska ha kolla hela dagarna så det blir säkert hur roligt som helst. Samtidigt som jag tycker det ska bli roligt för honom, är jag faktiskt lite, lite orolig oxå. Det är ganska många badande barn att hålla reda på för personalen... HÖNSMAMMA!! :O)) Man får fokusera och tänka på hur roligt de kommer att ha det istället för att gå och vara orolig, de har säkert stenkoll på barnen.

I helgen har det varit full fokus på barnen, inte så många "ska bara" och måsten här hemma. I fredags arbetade Fredrik hemmavid och slutade redan till lunch. Efter en sväng in om en barnvagnsaffär här i stan där vi införskaffade en ny vagn till Lillbus, åkte vi för att hämta vars ett barn som vi sen överraskade med ett besök på Andy´s lekland. Barnen var överlyckliga!! Så snart man kom ner från en hög rutchkana med Celina skrek hon "mer, mer!!" och sprang upp igen, haha. Hon har blivit så StOr på en gång! Nu hänger hon med de stora barnen här på gatan, och det bästa är att de faktiskt låter henne vara med. För det mesta :O) Igår var hon med de stora pojkarna på vattenkrig här ute, så gott hon kunde i alla fall. Benjamin har varit fantastiskt duktig på att leka med henne så för henne faller det väl sig naturligt att hon ska vara med även när han är med sina kompisar. Älskade ungar

I lördags var det dags för Fredrik att åka på herrträff vilket innebär att vi tjejer träffas med barnen. Denna gången var det min tur att bjuda på något gott. Vi träffades redan till mellanmål så att barnen skulle få mer tid att leka plus att det inte blir så himla sent på kvällen.
Eftermiddagen bjöd på nybakade scones, en massa bus, lek och mammaprat och en promenad runt kvarteret. Sen blev det en god middag som avslutades med en chokladkaka med daimgrädde och färska jordgubbar. Ljuvligt god! (Det tyckte även grannpojkarna som hjälpte mig att äta upp resterna igår :O))


Gårdagen spenderade jag ute i princip hela dagen med Celina, vi plockade bla ner babygungan och satte upp den lite större istället, lekte lite i grannens trädgård o cyklade runt husen.
Älskar dagar då man släpper allt och bara fokuserar på barnen. Alla måsten kan man, oftast, ta när barnen har somnat för kvällen.


Som ikväll, nu ska jag ställa mig och stryka en stund innan jag ska göra lite popcorn och mysa framför tv:n med min Darling.

Kram

M

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥