lördag 29 maj 2010

Gipsad dotter...!

I torsdags skulle jag o Fredrik på föräldramöte inför Benjamins skolstart, det slutade med att Fredrik åkte dit själv o jag åkte till akuten med Celina... Igen...!
När Fredrik satt o gosade med henne tidigare på kvällen tyckte han att hon såg svullen ut vid armbågen. Det såg ganska konstigt ut så jag ringde efter Cecilia som kom o tittade, hon tyckte oxå det såg märkligt ut o sa att det var något fel. När vi tog på baksidan av hennes armbåge gjorde det jätteont, så det var bara att åka till akuten igen. Denna gången följde barnens farmor med, vilket jag är otroligt tacksam för nu i efterhand. Det underlättade jättemycket o det blev inte lika långtråkigt.

Vi kom in vid sju-tiden, satt i 45 minuter o väntade på att få anmäla oss, satt i ca. 1 ½ timme innan vi kom in på ett rum, där vi fick vänta i 30 minuter innan läkaren kom in. Under tiden svullnade armen upp ännu mer, såg hemskt ut.
Läkaren var superbra, såg direkt hur svullen armen var så det var inte ens på tal att undersöka den, den skulle röntgas. Vi hade tur o träffade samma personal på röntgen som var där dagen innan, otroligt gulliga kvinnor!
Sen fick vi vänta en evighet på att läkaren kom o berättade vad bilderna visade, det såg ut som vätska mellan skelettet (eller nåt!) o hon tyckte att vi skulle gipsa armen. Det skulle hon ha i 10 dagar sen skulle vi själv ta av det. En annan läkare skulle kolla bilderna dagen efter o skulle den läkaren komma fram till något annat skulle de höra av sig.
Celina var en otroligt tapper o stark liten tjej under hela kvällen! Att gipsa armen gick ganska bra, hon var klart ledsen, men hon satt blixtstilla hela tiden.
Halv ett lämnade vi CSK o åkte hem o somnade som stockar direkt, helt färdiga!

Dagen efter ringde läkaren, gipset ska sitta på i 3 veckor!!! Därefter ska vi komma upp på ortopeden för att ta av gipset o sen ska armen röntgas igen! Vilket innebär att vi inte är garanterade att slippa gipset då!

Jag tycker så otroligt synd om min lilla prinsessa!! Hon försöker leka lite smått o grejar runt här hemma, men hon är sig inte helt lik. Såklart mycket lugnare, vill gärna sitta uppe hos oss, när vi är ute håller hon sig i närheten av oss osv. Hon verkar ha accepterat gipset men tycker det är lite småjobbigt.
O idag ska vi lämna båda barnen till farmor o farfar, känns lite sådär med tanke på gipset. Det är ju jobbigare o jag tänker på farmor som ska behöva ta på Celina kläder o hela tiden behöva tänka på armen. Det blir ju lite småjobbigt även för oss, att ta på en tröja är ju inte helt lätt. Ska dock ner på Lindex idag, de har perfekta tröjor som är lätta att ta på armen först, över huvudet o sen i med andra armen. Men långärmat är ju inte att tänka på, om man inte vill klippa sönder en tröja förstås...!
Det är bara att bita ihop, det är ju trots allt småbekymmer jämfört med hur det är för Celina, min underbara lilla älskling.

Nu ska jag börja packa, idag åker ju jag o Fredrik iväg!! Ska bli så mysigt!!0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥