torsdag 27 maj 2010

Long time no seen... :)

Här har det hänt lite sen senast jag skrev. Celina har ju börjat på dagis o det går kanonbra! Hon stormtrivs verkligen!! Jätteskönt!
Fröknarna tycker att hon är så mysig som kommer o vill sitta i famnen o mysa lite. Oxå pratar hon hela tiden. Det känns skönt att höra, då känner hon sig verkligen trygg med dom.
Jag har inte vinkat hejdå än, det tar vi längre fram när hon är mer van o inte är så mammig.

Vi har även varit o hälsat på i Benjamins skola. Det verkar vara en bra klass med helt underbara fröknar. Ikväll ska jag o Fredrik dit på föräldramöte o på måndag ska Benjamin dit igen. Det kommer nog att bli bra i skolan, tror det passar honom. Även om det kommer bli en chock att man inte kan leka fritt som man kan på dagis... :O)) Men det är bara att förbereda honom på det så går det nog bra.

Igår var det vårkonsert på dagis, Benjamins sista... :O( O Celinas första egentligen, men hon var inte med på scenen, hon får vänta tills nästa år.
De var verkligen superduktiga, fröknarna är verkligen helt fantastiska som fixar med detta varje år. Vilket jobb det måste ligga bakom, o resultatet är jättefint o mysigt att titta på.

Igår var det 10 år sen jag o Fredrik blev tillsammans. Jag förberede en god fläskfilégryta som jag vet att han älskar, som vi skulle mysa på tillsammans med ett glas rött efter barnen somnat. Tänkte jag... Någon högre upp tänkte något annat... Celina skulle klättra upp på rutchkanan o ramlade baklänges rakt ner på gräsmattan. Märkte efteråt att hon inte rörde på sin högerarm o när hon väl gjorde det var det inte som hon brukar, väldigt försiktigt som om hon hade svårt för det. Så jag gick över till grannen, Cecilia, som jobbar som läkare. Hennes mamma som oxå jobbar inom vården, var oxå där o de var överens om att jag skulle åka in med henne på akuten. De försökte ge henne en pommes som hon hemskt gärna ville ha, men det gick inte att ta den med högerarmen, så det var bara att packa väskan med välling, blöjor o lite mutkex o åka in. Där blev jag sittandes i 4 timmar...........! Hon började röra armen rakt upp efter en stund men att själv stoppa in nappen i munnen gick inte, så det är väl lite jobbigt att vinkla in armen så mycket.
Så hemsk man känner sig mot sitt barn när de ska röntgas, man håller fast dom fast de gråter o skriker helt förtvivlat. Har aldrig hört henne så ledsen tidigare. Förvirrande för dom att man inte tar upp o tröstar dom. Fick värsta flashbacken från när Benjamin varit där när hans arm gått ur led, vid två tillfällen. Hemskt!
Inatt har hon vaknat till ett par gånger o varit ledsen, så jag har fått hjälpa henne att vända sig. Tycker så synd om henne!!
Till råga på allt ska vi på återbesök på vårdcentralen idag efter att hon hade öroninflammation i vintras, hur kul tycker hon att det kommer att bli?! Det är minsann inte lätt att vara liten. Får belöna henne med glass o ett gosedjur eller ngt efteråt.

Våra 10 år tillsammans får vi istället fira i helgen. Fredrik har fixat något på lördag, det enda jag vet är att jag ska packa badkläder (o cyklop säger han...!, tok!) o något att ha på mig på kvällen, o att vi ska lämna barnen hos farmor o farfar kl.11. Misstänker att det blir spa :O) Men vi får se, spännande ska det bli i alla fall. O mysigt!

Nej, nu ska jag fixa lite medans Celina sover o innan vi ska hämta Benjamin på dagis.

Trollsländerna uppträder


Tuff brud!


Stackars prinsessan sover gott på sjukhuset...

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥