måndag 17 december 2012

Egypten

Nu är vi hemma igen efter en härlig vecka i Egypten!
Egentligen har vi varit hemma i snart en vecka, men här har vi (barnen) haft kräksjuka också har jag jobbat, jobbat, jobbat sen vi kom hem och alltså inte hunnit med att sitta så värst mycket vid datorn.
Egypten i sig var väl inget som tilltalade oss, men hotellet var fantastiskt fint, servicen outstanding och vädret super! Precis vad vi behövde!
Vi gav oss utanför hotellet en kväll och ville ganska så snart vända tillbaka. Folket i och utanför butikerna var bara för mycket. Barnen gillade inte alls deras närmanden och deras så kallade skämt som att ta kepsen osv. Med andra ord var vi mycket glada för att vi hoppade över att åka in till basarerna osv.

Däremot gav vi oss iväg på en Dolphin Spotting utflykt som var superhärlig! En heldagsutflykt med båt där kaptenen körde till de ställen där det brukar synas delfiner. Två gånger hittade han delfiner och stannade till. Underbart att få se dom i det fria.
Vi stannade även till för att snorkla och titta på korallreven. Hade nog lite större förväntningar på detta men visst var det fint. Häftigt att se alla fina fiskar.

Annars var det mycket Bamse, mycket sol och bad, lite beachvolley, en del kändishäng men framför allt var det mycket bara vara.

Bus på stranden
 

 
Blåsigt värre på Dolphin Spotting
 
Sötfis i strandbaren
 
 
Min lille snorkelkille!


Min store snorkelkille!


Salt men härligt vatten
 
Delfiner!!

 
De kom ganska nära!
 
 
Glad kille!
 
 
En suddig familj...
 
Solen på gång ner över hotellområdet
 
 
Bamse och hans vänner kom och hälsade på ett par gånger
 
En liten oredigerad bildkavalkad från vår härliga vecka.

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥