lördag 31 mars 2012

Bara-vara-helg!

Här blev det visst ett oväntat blogguppehåll! Har verkligen inte haft ork eller lust att sitta vid datorn de senaste veckorna. De senaste veckornas praktik med nästan bara kvällspass har tagit ut sin rätt, har stupat i säng om kvällarna och motvilligt släpat mig upp på morgnarna för att lämna Benjamin på skolan. Därefter har jag haft ett par timmar att fixa och dona (läs: tvätta, städa, plocka, handla osv...) innan det har varit dags att fixa lunch, vila för Celina en stund och därefter lämna på dagis för att åka vidare till jobbet.... Inrutade dagar som inte har lämnat mycket tid över för annat än hemmafix och rutiner.

Nu har jag och barnen påsklov och därefter har jag bara 2 dagar kvar, sen är jag klar med skolan. För alltid hade jag tänkt mig ;O) Tiden fram tills det är dags att börja jobba i slutet av maj, ska jag ta vara på på allra bästa sätt, njuta av tiden med barnen, försöka hitta på något roligt med dom och försöka att bara vara lite däremellan.
Jag är verkligen expert på att planera in för mycket och glömmer liksom bort att ta det lite lugnt.
Förra helgen igen däremot blev en sån helg, där jag och Fredrik bara var. Bara njöt av tiden tillsammans och att få vara vuxna en stund, utan barnen som avbryter eller pockar på ens uppmärksamhet.
Min fina kärlek överraskade mig med en tur till Malmö som började med shopping, lunch och lite mer shopping. Därefter checkade vi in på Rica Hotell precis i hörnet av Stortorget och Lilla Torg, kröp i varsin morgonrock och kopplade av med en bok och ett glas cava.
Sen gick vi en sväng till Casinot som vi lämnade drygt 1 000 kr fattigare efter 25 minuter... Kvällen fortsatte på Rådhuskällaren för lite mat, de har fantastiskt god mat och kanonbra service! Vi åt av deras berömda filéfrossa med alla goda tillbehör!
En öl och en massa skratt på Mello Yellows uteservering fick avsluta en underbar och otroligt rolig dag och kväll med min Kärlek.

Tack fina Hjärtat för en fantastisk helg!

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥