onsdag 9 januari 2013

Fullt hus!

Just nu är vår lilla, lilla sötfis inne i en väldigt utvecklande (läs TROTS!!) ålder!
Det är hur många fighter som helst varje dag. Hon ska/kan/vill inte osv. och när något inte går hennes väg eller vi säger ifrån om något, my gooooooooood vilka utbrott!
Det blir skrik och tårar, på det har vi ont någonstans - ber vi henne plocka undan kan hon inte alltid det för hon har ont på benet.... - eller så är hon trött. Är man trött är det ju bäst att gå och lägga sig och när vi kommer med det förslaget uppnår hon en decibel som säkert inte är mätbar!
Ja, det är väl fullt normalt att de små liven ska gå igenom detta så det är bara att bita ihop och härda ut. Samtidigt är hon världens finaste och underbaraste lilla prinsessa som ger så otroligt mycket kärlek!
 
Idag har vi fullt hus här hemma. Fick inte mindre än 4 extra barn med mig hem när vi hämtade Benjamin...! Såklart jätteroligt när de vill leka, de är ganska så lugna så man märker knappt av dom. (I vanliga fall ska jag väl tillägga, just nu låter det som att de snart störtar genom taket här! Får nog gå upp och kolla läget om en stund.)

Verkar vara problem med blogger idag, det går inte att ladda upp några bilder från datorn. Typiskt!
Får därför bli en från Instagram. Fick en orkidé för snart ett år sen som nu blommar om med inte mindre än 26 knoppar! Så glad!Dags att fixa lite mat innan det är dags att ta en sväng till gymmet! 

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥