fredag 21 september 2012

Välkommen underbara helg

Den gångna veckan har varit så fullspäckad men så fantastisk! Jag har ju en tendens att boka in alldeles för mycket och denna vecka var inget undantag...! Kan bli så trött på mig själv ibland. Men veckan har spenderats med mina fina små och underbara vänner så det har varit värt den där tröttheten som hänger över mig.
Veckan har bjudit på lite små utflykter till både Lund och Malmö, lite jobb, några möten med fina vänner, spontan middag hos vänner, lite shopping och mycket tid med mina små.
 
I tisdags hade Benjamin studiedag så jag och barnen bokade in en date med en gammal vän i Malmö. Tog tåget ner med barnen, gick en liten sväng på stan för shopping och lunch innan vi gick hem till Caroline. Under eftermiddagen mötte papporna upp och det blev en god tacokväll innan vi styrde kosan hemåt igen. En spontan middag i Malmö så där mitt i veckan hör inte till vanligheterna.
Innan vi ens hade lämnat Malmö kände jag en enorm saknad efter mina finafina vän. Så trist att vi inte längre bor på samma ort och kan ses oftare.
 
 
På bussen till tåget


 
Jag och lillbus efter en stund i en av Malmös lekparker
 
Igår tog jag en snabb sväng ner på stan för att kolla efter en höstjacka till mig och ja, som vanligt kom jag hem med lite annat... Bl a. fick ett nytt doftljus från tineK följa med mig hem (de är ju nästan beroendeframkallande så gott de luktar!), även ett paket servietter från samma märke hängde med hem.

 
 
Hittade ingen jacka så idag kollade jag runt på nätet. Men jag återkommer hela tiden till denna fina från Hunky Dory, så underbar. Får bestämma mig snart, de börjar ta slut både i butiker och på nätet.
 
 
Nu är det dags att hämta mig älsklingar, sen kör vi fredagsmys en stund innan jag ska spendera natten på jobbet.

0 SÖTA KOMMENTARER:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad när du skriver en snäll rad till mig ♥